Afghanistan Network

Afghanistan Friends Network

m ali

هزاره هزاره گفتن درد را دوا نمی‌کند

بهرحال، در این چند روز اندکی نه بلکه خیلی وطن‌پرست شدم. شانه غیرت جنباندم و رگ غیرتم شدیدا باد کرد. علیه ناجوانمردی خبرگزاری فارس حساس شدم. راست گپ این است که من به این وطن و ارزش‌هایش احترام قایلم. برای من مهم این نیست که ارزش‌ها توسط کی‌ها به دست آمده است. مهم این است که من با این ارزشها زنده‌ام و می‌بالم.

برای من مهم این نیست که روح‌الله نیکپا را قهرمان قوم هزاره بخوانم، مهم این است روح‌الله نیکپا باعث نزدیکی و دوستی مان با دیگر اقوام افغانستان می‌شود. من مطمئینم که این افتخار نه تنها برای روح‌الله نیپکا و خانواده‌اش است بلکه برای قوم و تمام مردم افغانستان است. نباید او را محدود به قومی کنیم. نباید هم او را روح‌الله هزاره خطاب کنیم. هزاره هزاره گفتن درد را دوا نمی‌کند، بیشتر عقده‌گشایی است. بیشتر حساسیت‌برانگیز است. بیشتر محدود مان می‌کند و نشاندهنده این است که ما تازه کاریم.

نباید هم به این چیزها دل خوش کنیم. بیشتر خودفریبی و کوتاه‌بینی است. ما باید از فرصت استفاده کنیم تا روح‌الله‌های بیشتری را تربیه کنیم. امروز، ما صدها روح‌الله داریم که دیوارهای تعصب و جهل صد راه آنهاست. هنوز نتوانسته‌اند از این درها عبور کنند به هزار و یک دلیل. اگر آموزگار کوریایی نمی‌بود، شاید روح‌الله هم به همین سادگی به مسابقات بیجینگ راه نمی‌یافت. همه می‌دانند که در افغانستان لیاقت و شایستگی معنا ندارد. نثار احمد بهاوی که باید برای شرکت در مسابقات المپیک بیجینگ 2008 سهمیه می‌داشت، نداشت. او در مسابقات آسیایی که باید سهمیه‌اش را به دست می‌آورد شکست خورد. تنها روح‌الله نیکپا سهمیه داشت. نثار احمد بهاوی با سفارش کرزی در مسابقات آسیایی راه یافت، با هیچ سهمیه‌ای. می‌ببینید، وضعیت از چه قرار است. پس، بهتر این است که زیاد به این گونه‌ موارد دل خوش نکنیم. ورزشکاران مان را به بت تبدیل نکنیم. با همان نان جو و سادگی هم می‌شود قهرمان شد.

این یک تلنگری است به آنهایی که فکر می‌کنند با پیروزی روح الله نیکپا صاحب افتخار شدند.

Tags: درد, دوا, را, نمی‌کند, هزاره, گفتن

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

salam azez
khob you drost meged
bebakhshed
meshe beporsam you az kodam ghavm hasten man fekr mekonam hazara 100%100 nested drosta .
aga meshe ghavm khodra gofta
va id yahoo ya msn ya har cheze eegare ke dared ba en email send koned .
man you ra kar daram.
ma tashakor 00by
piir@live.com

Reply to This

Reply to This

RSS

Badge

Loading…

Kabul Blog

دوازده زندانی گوانتانامو به کشورهایشان باز گردانده می شوند

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده دوازده زندانی گوانتانامو به افغانستان، یمن و سومالی منتقل می شوند.

واکنشها به کابینه پیشنهادی حامد کرزی

شماری از نمایندگان جامعه جهانی به شمول سازمان ملل متحد، از ترکیب کابینه پیشنهادی حامد کرزی استقبال کرده و آن را موازی با انتظارات بین المللی دانسته اند.

نگاهی به کابینه جدید و پیشینه حامد کرزی در انتخاب کابینه

پس از حدود یک ماه تأخیر و گمانه زنی، سرانجام حامد کرزی رییس جمهور افغانستان، کابینه جدید را اعلام کرد.

مجلس افغانستان: ازدیاد وزارت، نیازمند بررسی قبلی است

مجلس نمایندگان افغانستان با مخالفت به افزایش وزارتخانه ها در ساختار حکومت این کشور، اعلام کرده که هر گونه ازدیاد وزارتخانه، نیازمند تائید قبلی پارلمان است.

روزنامه های کابل: یکشنبه ۲۹ قوس

روزنامه های چاپ امروز کابل گزارش ها و مطالب تحلیلی را در باره وزیران پیشنهادی همراه با عکس های آنها چاپ کرده اند.

Groups

kabulblog network

جدید ترین موزیک ویدیو های افغانی

kabulblog

22

© 2009   Created by m ali on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!
kabulblog